Aangenaam!

Graag stellen wij ons aan u voor.
Sinds 2005 zijn wij de zelfstandige hoorspecialist aan huis. Na vele jaren bij de mensen thuis langsgegaan door heel Noord- en Midden-Nederland, een zittingsadres te hebben gehad in het Martini ziekenhuis in Groningen, hebben we tegenwoordig een pand in Haren, onder de rook van Groningen, en een winkel in het prachtige Roden geopend.

Ondanks het openen van onze twee vestigingen zijn we niet gestopt met onze buitendienst, in tegendeel! Nog steeds bezoeken we dagelijks mensen aan huis in de provincies Friesland*, Groningen en Drenthe. Dit is wel zo makkelijk voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om de winkel te bezoeken.
* m.u.v. de Waddeneilanden.

Door de jarenlange ervaring van onze audiciens, persoonlijke aandacht en de beste kwaliteit zorgen we er samen voor dat we voor iedere gebruiker de juiste hooroplossing vinden. Heeft u hoorproblemen en bent u benieuwd naar uw gehoor. Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, de koffie staat voor u klaar!

  • Persoonlijk

    Persoonlijke aandacht vinden wij ontzettend belangrijk binnen ons beroep. Ons doel is om iedereen een thuis-gevoel te geven wanneer u bij ons in de winkel stapt. We leren graag de persoon achter het gehoorprobleem kennen.

  • Passie

    Onze taak bestaat niet alleen uit het aanpassen van een hoortoestel. Wij vinden dat iedereen met een gehoorprobleem de aandacht verdient die hij of zij nodig heeft. We doen er alles aan om tot een zo goed mogelijke hooroplossing te komen. Daar mag u op vertrouwen.

  • Kwaliteit

    Naast de beste service gaan wij altijd voor het hoogst haalbare. Dit doen we door de beste merken aan te bieden, nauw samen te werken met specialisten en volgen we de nieuwste trends en ontwikkelingen in onze branche. Daarnaast volgen onze audiciens vele bij- en nascholingscursussen.

1 van 3