Hoortoestellen

Een gehoorapparaat is een apparaat dat geluiden versterkt en meestal in of achter het oor gedragen wordt. Tegenwoordig is een gehoorapparaat een geavanceerd technisch apparaat met ontzettend veel mogelijkheden. Zo wordt het volume volautomatisch geregeld, lawaai onderdrukt, ingezoomd op de spreker en zitten er op veel hoortoestellen bluetoothzendertjes om hands-free bellen mogelijk te maken en waarmee gebruikers rechtstreeks muziek kunnen streamen.

Er zijn ontzettend veel verschillende hoortoestellen. Denk aan universele systemen met domes, op maat gemaakte schaaltjes of oorstukjes en oplaadbare hoortoestellen. Goed om te onthouden is dat een hoortoestel maatwerk is. Het is geen 'toonbank' product wat u in een tasje meekrijgt en waaraan verder niets meer hoeft te gebeuren. Het goed afstellen en bijstellen van het hoortoestel leidt tot het eindresultaat.

Het juiste hoortoestel

Iedereen ervaart geluid anders. Geen gehoor is hetzelfde. Dit betekent ook dat iedereen andere ervaringen kan hebben met een bepaald type hoortoestel. Welk type hoortoestel geschikt voor u is, hangt enorm af van uw gehoorverlies, de anatomie van het oor en natuurlijk uw wensen.
Tijdens de intake bespreekt de audicien de mogelijkheden met u en komen we uiteindelijk tot het meest geschikte hoortoestel dat bij u past.

Onze merken

Naast dat wij premium-dealer zijn van Widex, bieden wij vele andere A-merken aan. Zo kunnen wij u er van verzekeren dat u het hoortoestel aangemeten krijgt welke het beste bij u past.