De audicien aan huis!

HoorGarant biedt u een unieke service. Is het voor u niet mogelijk om in een van onze vestigingen te komen, of heeft u de controles tijdens de proefperiode liever bij u thuis? Een van onze audiciens bezoekt u aan huis, zonder extra kosten.

Bij het eerste bezoek nemen wij bij u een uitgebreide hoortest af*. De uitslag van de hoortest noemt men een audiogram. Wanneer hieruit blijkt dat u een hoortoestel nodig heeft, worden de mogelijkheden met u besproken. Hierin wordt natuurlijk rekening gehouden met uw wensen. Wanneer we samen een keuze hebben gemaakt, gaan we aan de slag voor u.

Wanneer wij de hoortoestellen binnen hebben, komen wij weer bij u thuis om de hoortoestellen bij u aan te meten en af te stellen. Hierna krijgt u rustig de tijd om aan de hoortoestellen te wennen. Bevallen de hoortoestellen die u uitprobeert niet of bent u benieuwd naar andere technieken? In de proefperiode kunnen wij de hoortoestellen bijstellen of vervangen door een ander type, zodat we uiteindelijk het perfecte hoortoestel voor u hebben gevonden.

Alle bovengenoemde handelingen worden door ons zonder extra kosten bij u aan huis gedaan. Er worden ook geen voorrijkosten berekent. Pas wanneer u tevreden bent sluiten we de proefperiode af en gaan we over tot de financiële afhandeling. 

Is de proefperiode afgerond en heeft u graag dat er iemand bij u langskomt voor nazorg? Ook dit is geheel kosteloos binnen de 5 jaar.

Heeft u uw hoortoestel elders aangeschaft en bent u geen klant van ons? Ook dan willen we u met alle plezier thuis bezoeken voor bijvoorbeeld nazorg of advies. Informeer naar de kosten.

* Alleen als het echt voor iemand niet mogelijk is om in de winkel te komen voor de hoortest, kunnen we ook de hoortest bij u thuis afnemen.

Waar komen we bij u langs?

HoorGarant is werkzaam in de provincies Groningen, Friesland

(m.u.v. de Waddeneilanden) en Drenthe.

Naast een goed contact met de KNO-artsen in de betreffende regio hebben wij een nadrukkelijke samenwerking met de volgende thuiszorgorganisaties:
- Thuiszorg Groningen
- Thuiszorg het Frieseland

Wilt u graag een huisbezoek?