Nazorg

Het goed onderhouden van een hoortoestel is ontzettend belangrijk. Gebeurt dit niet, dan kan dit ten koste gaan van de geluidskwaliteit. Bij gemiddeld gebruik wordt een hoortoestel dag in, dag uit gedragen. Daarbij wordt het hoortoestel aan allerlei factoren blootgesteld. Denk aan vocht en vuil wat in de hoortoestellen kan gaan zitten.
Wanneer u hoortoestellen draagt, is het verstandig deze goed schoon te houden. Denk hierbij aan de domes of oorstukjes schoonmaken en eventuele filters of slangetjes vervangen. Wanneer u de proefperiode afsluit, krijgt u van ons een pakketje mee met accesoires om uw hoortoestel goed schoon te houden. Daarnaast ontvangt u een uitgebreide folder over de nazorg.

Bij goed onderhoud kan een hoortoestel gemakkelijk jaren meegaan. We raden aan om in ieder geval eens per jaar bij ons langs te komen om uw hoortoestel te laten reinigen. In de winkel beschikken wij over speciale apparatuur die uw hoortoestel van binnen helemaal reinigt.
Daarnaast is het verstandig om uw gehoor ook gelijk door te laten meten en eventuele aanpassingen in het geluid van uw hoortoestellen te doen. Zo kunt u er weer tegenaan!

Let op: De nazorg-afspraken zijn geheel kosteloos.

Heeft u vragen over het onderhoud van uw hoortoestel? Neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs!

Instructievideo's onderhoud hoortoestel

Hieronder vindt u instructievideo's die u helpen het onderhoud van uw hoortoestel goed uit te voeren. Mocht er iets niet duidelijk zijn, of heeft u liever dat wij het hoortoestel voor u reinigen? Kom gerust langs in de winkel. Terwijl u geniet van een kop koffie en een krantje maken wij uw hoortoestel weer helemaal in orde. Een afspraak maken is niet nodig.

Binnenkort beschikbaar.