Gehoorbescherming

Voorkomen is beter dan genezen!
Kom je op je werk veel in aanmerking met lawaai, of sta je elk weekend in de discotheek met luide muziek? Het is heel verstandig om zo snel mogelijk gehoorbeschermers te gaan dragen. Er zijn jaarlijks ontzettend veel mensen die gehoorschade oplopen door teveel blootstelling aan lawaai. Genezen van gehoorschade is onmogelijk, maar voorkomen is eenvoudig! 

Universele gehoorbescherming

Sta je eens per jaar op een festival te dansen of ga je tijdens de verbouwing van je huis zagen? Dan biedt universele gehoorbescherming vaak voldoende bescherming. Deze soort gehoorbescherming is een stuk goedkoper, en dat is ook met een reden. Het materiaal gaat vaak een paar maanden tot een jaar mee en het draagcomfort is vaak minder dan bij op maat gemaakte gehoorbescherming. In onze webshop en bij ons in de winkel vindt je verschillende universele gehoorbeschermers. Weet je niet welke het beste bij je passen? Neem gerust contact met ons op en wij adviseren je.

Bestel je universele gehoorbeschermers gemakkelijk in onze online shop.

Op maat gemaakte gehoorbescherming

Krijg je tijdens je werkzaamheden veel met lawaai te maken of sta je elk weekend in de discotheek? Dan is op maat gemaakte gehoorbescherming wellicht iets voor jou. Er bestaan verschillende soorten maatwerk gehoorbeschermers met ieder zijn eigen specialisaties. Welk type op maat gemaakte gehoorbescherming bij jou past, adviseren we je graag tijdens een gesprek. 
Zodra we afdrukken van je oren hebben gemaakt, worden hier in het laboratorium gehoorbeschermers van gemaakt. Wanneer deze klaar zijn en het juiste filter erin zit, kom je bij ons langs om de gehoorbeschermers te passen. Er wordt dan gelijk een lektest gedaan om te meten of de gehoorbeschermers voldoende afsluiten. Het is aan te raden jaarlijks een lektest te laten uitvoeren.

Slaap- en zwemdoppen

Zwem je veel of heb je last van een snurkende partner? Bij ons kun je terecht voor zowel zwem- als slaapdoppen. We maken afdrukken van je oren en sturen deze op naar het laboratorium waar door middel van een 3D-printer jouw doppen worden gemaakt. 
Ook kinderen kunnen bij ons terecht voor zwemdoppen. De oren van een kind groeien vaak snel en daarom zijn de goedkopere zwemdoppen vaak de beste optie. Deze sluiten evengoed af, alleen het materiaal gaat minder lang mee (+-1 jaar). Het voordeel van deze zwemdoppen is dat we deze ter plaatse in de winkel kunnen maken. Klaar terwijl je wacht!

Let op! Oorafdrukken maken wij alleen op afspraak.

Maak een afspraak!