100% kwaliteitsgarantie

HoorGarant is aangesloten bij verschillende keurmerken en stichtingen om zo onze kwaliteit te kunnen waarborgen.

Erkend audicien - Stichting Audicienregister

De Stichting Audicienregister (StAr) bewaakt de kwaliteit van de vakopleiding tot audicien en zorgt voor bij- en nascholing. StAr stelt de kwaliteitsmaatstaven op voor de dienstverlening en de bedrijfsinrichting en controleert audiciens en audicienbedrijven hierop.

In de Stichting Audicienregister werken vertegenwoordigers van slechthorenden, kno-artsen, audiologen, zorgverzekeraars, fabrikanten en importeurs van audiologische hulpmiddelen én audiciens samen aan de verbetering en bewaking van de kwaliteit van de dienstverlening door audiciens.

Alle HoorProfs vakaudiciens zijn StAr-gecertificeerd en mogen het keurmerk ‘Erkend Audicien’ voeren. U heeft bij een HoorProfs audicien altijd de garantie dat deze de vereiste kwaliteit biedt en werkt met geavanceerde apparatuur volgens moderne gevalideerde werkmethoden.

Stichting Hoorprofs

Door middel van de Stichting HoorProfs zijn meer dan 200 zelfstandige audiciens verenigd. Door de samenwerking op diverse gebieden wordt de kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd, zonder daarbij de zelfstandige identiteit uit het oog te verliezen. HoorProfs wordt daarom gezien als een betrouwbaar kwaliteitslabel.

Premium dealer Widex

Op basis van strenge kwaliteitscriteria wordt door Widex Nederland een selectief aantal audiciens voorzien van het Widex Premium Dealer certificaat. Bij deze audiciens kunnen klanten als eerste terecht voor de nieuwste innovaties van Widex op het gebied van hoorzorg.
Wij zijn trots dat wij al jarenlang één van de topmerken aanbieden binnen ons bedrijf.