De lancering van WIDEX SmartRIC™

De lancering van WIDEX SmartRIC™

Afgelopen dagen waren wij bij de lancering van het nieuwe hoortoestel van Widex op het hoofdkantoor in Kopenhagen - Denemarken. Alles over dit nieuwe hoortoestel leest u in deze blog. Bent u naar aanleiding van deze blog benieuwd geworden? Neem dan gerust contact met ons op!

Focus op wat u wilt horen

 

Widex SmartRIC™ heeft een nieuw design gekregen wat er voor zorgt dat geluiden op een natuurlijkere manier binnenkomen in het hoortoestel. De speciale L-vorm zit hoger op het oor, zodat u gesprekken beter kunt volgen, zelfs als het wat rumoerig is. Meer over de plaatsing en het design van het hoortoestel ziet u in onderstaande video.


Opladen waar en wanneer het u uitkomt!

De accu van het hoortoestel gaat tot 37 uur mee, dit is een aanzienlijk langere accuduur dan andere oplaadbare hoortoestellen op de markt. SmartRIC wordt geleverd met een draagbare oplader die genoeg energie heeft voor een week opladen onderweg. Deze draagbare oplader kan opgeladen worden met een USB-C kabel of via een QI-pad oplaadsysteem. De WIDEX SmartRIC hoortoestellen kunnen tevens altijd worden opgeladen wanneer het oplaadsysteem is aangesloten op het stroomnet.

Het opladen van de hoortoestellen kan dus overal waar u bent, mocht u vergeten zijn de hoortoestellen op te laden?! Wanneer de hoortoestellen minder dan 40% capaciteit hebben, dan wordt snelladen geactiveerd. De hoortoestellen kunnen dan na 30 minuten laden, weer 8 uur lang worden gebruikt. Met een volledig opgeladen SmartRIC oplader kunt u 3 tot 5 keer uw hoortoestel volledig opladen. Dat is meer dan 111 uur luisterplezier!

De SmartRIC oplader heeft een compact design die zelfs in uw binnenzak past. Zo ervaart u niet het ongemak van een grote oplader en hij ziet er ook nog eens stijlvol uit.

Hier de voordelen van de draagbare oplader nogmaals op een rijtje:

  • Gaat de hele dag mee - Met een oplaadbeurt van 4 uur bent u uitgerust voor maximaal 37 uur natuurlijk horen. Onverhoopt toch zonder energie? Een half uur in de oplader geeft u tot 8 uur geluid.
  • Meer dan een week draadloos vermogen - Met maximaal vijf oplaadbeurten heeft de draagbare oplader genoeg vermogen om u een week lang te laten horen zonder de stekker in het stopcontact te steken.
  • Uw metgezel voor onderweg - Compact en toch krachtig, past gemakkelijk in uw tas of zak.
  • Weet waar u aan toe bent -  De LED-lampjes geven u direct een duidelijk beeld van de oplaadstatus, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

 

Comfortabel en mooi geluid

Het speciaal ontworpen microfoonrooster helpt storende windruis te verminderen en met SmartRIC heeft u minder last van contactgeluiden. Naast het vernieuwde design bevat SmartRIC innovatieve Widex hoortoestel-technologieën.

 

 widex-smartric_technology_speech-enhancer_1920x1080

Speech Enhancer      

Helpt u om mensen te horen praten, zelfs als er achtergrondlawaai is.

widex-smartric_technology_my-sound_1920x1080

Widex MySound™

Artificial intelligentie helpt u het geluid te verfijnen wanneer u dat nodig heeft.

widex-smartric_technology_truacoustics_1920x1080

 Widex TruAcoustics™

Biedt een geluidservaring die echt individueel is.

 

 

 SmartRIC is compatibel met:

 

Widex Sound Assist™  

Widex Sound Assist

Widex Sound Assist sluit hoortoestellen aan en biedt, afstandsbediening, handsfree bellen, Bluetooth streaming en (solo)microfoonmodus.

MOMENT APP met SoundSense Learn

Widex Moment App met Soundsense learn

De MOMENT App biedt belangrijke functies zoals het wisselen van programma's en biedt hulpmiddelen voor gepersonaliseerd luisteren.

RC-DEX

Widex RC-DEX

De RC-DEX is een draadloze afstandsbediening waarmee u gemakkelijk het volume kunt instellen en programma's kunt wisselen.

TV Play

Widex TV Play

Geluid van hoge kwaliteit rechtstreeks gestreamd van uw TV naar uw hoortoestellen in stijl.

Widex SoundConnect

Widex SoundConnect

Met SoundConnect kunt u audio van hoge kwaliteit van uw computer rechtstreeks naar uw hoortoestellen streamen.

 

 WIDEX SmartRIC™ in het kort

 

  • SmartRIC is ontworpen met een slank profiel en zachte afgeronde hoeken.
  • Het ontwerp is geïnspireerd op de elegante rondingen van de brilveren en is zowel eigentijds als stijlvol. Kies uit een selectie kleuren die passen bij uw stijl.
  • Widex SmartRIC is over het geheel genomen een naadloze samensmelting van gebruiksvriendelijkheid, esthetiek en functionaliteit. 
  • Oplaadbaar waar en wanneer u wilt, dankzij de SmartRIC oplader.

Bent u benieuwd of de WIDEX SmartRIC™ iets voor u is? Probeer hem vrijblijvend bij ons uit! 

 

 Neem contact met ons op!

WIDEX SmartRIC_RGB_Dark-grey.png

 

 

Terug naar blog